Borens IK B - Medevi IF (3 - 0)
Match i Division 7 Östergötland Västra, herrar 2023
Matchstart: 2023-04-30 kl 11:00
Arena: Borens IP

Borens IK B tog en övertygande seger när de mötte Medevi IF på hemmaplan på Borens IP i Östergötland. Matchen började intensivt och redan efter tre minuter tog hemmalaget ledningen genom Olle Josefsson, som sedan också utökade ledningen till 2-0 efter fjorton minuter.

Medevi IF försökte kämpa sig tillbaka in i matchen men hade svårt att skapa farliga målchanser mot Borens försvar. Istället var det Jesper Törnqvist som satte spiken i kistan för Borens med sitt mål i den 89:e minuten, vilket fastställde slutresultatet till 3-0 till hemmalaget.

Domaren Hassan Hasan Dek höll en stadig hand över matchen och inga kontroversiella situationer uppstod. Trots att publiksiffran var 0 på läktarna så bjöd lagen på en underhållande match. Borens spelade effektivt och tog tre viktiga poäng i jakten på en toppplacering i Division 7 Östergötland Västra.