Borens IK B - Fornåsa IF B (3 - 3)
Match i Division 7 Östergötland Västra, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-10 kl 11:00
Arena: Borens IP

Matchen mellan Borens IK B och Fornåsa IF B på Borens IP inleddes med ett tidigt ledningsmål för Fornåsa IF B när Adel Osman Mahamed satte bollen i nätet redan efter 2 minuter. Pierre Sundin utökade sedan ledningen till 0-2 för Fornåsa efter bara 5 minuter, vilket satte press på hemmalaget.

Borens IK B lyckades dock reducera genom Osman Mohamed Bakhit Osman efter 13 minuter, vilket gav laget ny energi. Fornåsa IF B drog på sig en varning genom Albin Malm efter 17 minuter innan Tobias Leandersson satte 1-3 för gästande laget efter 25 minuter.

Andra halvlek inleddes med ett mål av William Beckman för Borens IK B, som reducerade till 2-3 i den 49:e minuten. Alfred Almberg drog på sig en varning för Borens IK B efter 63 minuter, men det hindrade inte laget från att kämpa vidare. William Beckman blev matchhjälte för hemmalaget när han kvitterade till 3-3 i den 77:e minuten.

Matchen slutade 3-3 och båda lagen delade på poängen i denna spännande match. Publiksiffran var dock satt till 0, vilket gjorde att spelarna fick klara sig utan stöd från läktaren. Efter matchen avslutades säsongen och Borens IK B slutade på en fjärde plats i tabellen. En välspelad match som bjöd på många mål och spänning ända till slutsignalen.