Lado Sur FC - IK Makkabi (2 - 0)
Match i Division 7 Stockholm E, herrar 2022
Matchstart: 2022-04-24 kl 18:00
Arena: Västberga IP 1

Matchen mellan Lado Sur FC och IK Makkabi på Västberga IP 1 inleddes med en het start där båda lagen visade upp sitt offensiva spel. Redan i den första halvleken drog Lado Sur FC ifrån med två snabba mål, ett av Gustav Hollinderbäumer och ett av Patryk Kolarczyk, vilket gav dem en stark ledning med 2-0.

Domaren Stephen Anapuna var ständigt närvarande på planen och delade ut ett par varningar, varav en till Rahand Mustafa och en till Mario Castro från Lado Sur FC.

IK Makkabi kämpade för att komma tillbaka och skapade flera farliga chanser, men målvakten från Lado Sur FC stod stadigt och höll nollan intakt.

Trots ett ökat tryck från IK Makkabi i den andra halvleken lyckades inte laget att komma ikapp och matchen slutade med en seger för Lado Sur FC med 2-0. Publiken var tyvärr frånvarande under matchen, men spelarna visade upp en imponerande prestation och ett välspelat spel. Efter matchen firade Lado Sur FC sin vinst och tog med sig tre viktiga poäng i Division 7 Stockholm E.