IK Sture - Top FC (13 - 3)
Match i Division 7 Stockholm E, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-22 kl 16:00
Arena: Zinkensdamms IP 1

Det var en enastående match på Zinkensdamms IP när IK Sture mötte Top FC i Division 7 Stockholm E-serien. Matchen startade klockan 16:00 en söndag eftermiddag inför en publik på 0 personer och domare Ahmad Alzghoul ledde spelet på planen.

Redan efter 11 minuter tog IK Sture ledningen när Anders Linus Wahlsten hittade nätet och gjorde matchens första mål. Han fortsatte att göra mål och bara sex minuter senare hade han gjort även 2-0. Dennis Persson utökade ledningen till 3-0 efter 21 minuter innan Wahlsten gjorde sitt andra och tredje mål för dagen och satte 4-0 och 5-0. Peter Wikman och Sebastian Claw bidrog också till målprotokollet och halvtid ledningen blev 7-0 till IK Sture.

I den andra halvleken gjorde Top FC en självmål, men IK Sture fortsatte att dominera med mål från Axel Bergström, Joakim Holmberg Nagar och Wahlsten som totalt satte in fyra mål till. Top FC lyckades reducera genom ett mål av Jamil Tasmim, men det räckte inte för att hota IK Stures ledning.

Matchen avslutades med ett sista mål av Wahlsten, som fulländade sitt otroliga femte mål för dagen, och slutresultatet skrevs till 13-3 till IK Sture. En imponerande seger för IK Sture och en tuff förlust för Top FC.