Oranje FK - Gröndals IK (17 - 0)
Match i Division 7 Stockholm E, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-18 kl 18:00
Arena: Essinge IP 1

Matchen drog igång på Essinge IP med en intensiv start från båda lagen. Det dröjde inte länge innan Oranje FK tog ledningen genom ett mål av deras skyttekung, Anton Lundqvist, i den fjärde minuten.

Gröndals IK försökte hitta tillbaka in i matchen men Oranje FK fortsatte att dominera spelet. Efter 20 minuters spel utökade de sin ledning genom en straff som sattes säkert i mål av Jonas Andersson.

Det var en tung match för Gröndals IK och frustrationen började märkas på planen. Arvid Ringqvist drog på sig en varning i den 37:e minuten efter en tuff tackling.

Med en stark defensiv och effektivt anfallsspel fortsatte Oranje FK att dominera matchen. När domaren blåste för halvtid hade de redan gjort hela 8 mål.

I den andra halvleken fortsatte Oranje FK att köra över Gröndals IK. Målen fortsatte att trilla in och slutresultatet skrevs till hela 17-0 till fördel för hemmalaget.

Det var en imponerande insats av Oranje FK som visade prov på sin skicklighet och målfarlighet. Gröndals IK hade en tuff dag på jobbet och får nu ladda om inför nästa match i Division 7 Stockholm E.