IK Makkabi - IK Sture (5 - 3)
Match i Division 7 Stockholm E, herrar 2022
Matchstart: 2022-10-05 kl 20:00
Arena: Spånga IP 4

Den spännande matchen mellan IK Makkabi och IK Sture på Spånga IP 4 slutade med en seger för hemmalaget IK Makkabi med 5-3. Matchen inleddes starkt av IK Makkabi och redan i den 13:e minuten tog de ledningen genom Oliver Eisen. IK Sture kämpade på och lyckades kvittera till 2-2 innan halvtid, där Anders Linus Wahlsten stod för båda målen.

I den andra halvleken fortsatte målen att trilla in och det var Isaac Mintz som tog ansvar för IK Makkabi och satte två mål mellan den 51:a och 71:a minuten. IK Sture gav dock inte upp och kvitterade till 3-3 genom Dennis Edberg i den 66:e minuten.

Men det var IK Makkabi som drog det längsta strået denna kväll, och Isaac Mintz fullbordade sitt hat trick genom att göra 5-3 i den 77:e minuten. Trots en kämpainsats från IK Sture lyckades de inte komma ikapp och matchen slutade med en stark seger för IK Makkabi. Domaren Julius Yousef höll i taktpinnen och ledde matchen på ett säkert sätt. Publiken på plats fick verkligen se en underhållande och målrik match trots att de var få på läktarna denna kväll.