Match i Division 7 Stockholm E, herrar 2022
Matchstart: 2022-10-07 kl 20:00
Arena: Hagsätra IP 1
Publik: 40

Matchen mellan Top FC och Uruguayanska FF inleddes på Hagsätra IP 1 inför en publik på 40 personer. Domaren för kvällen var Mustapha Dahmani.

Redan i matchens inledning fick Top FCs Yusuf Izgi en varning, och senare i den första halvleken blev en spelare utvisad från Top FC. Uruguayanska FFs Juan Gabriel Lindo Martinez fick också en varning under första halvlek.

Matchen var jämn och mållös ända fram till den 83:e minuten, när Juan Gabriel Lindo Martinez lyckades göra målet som sänkte Top FC. Resultatet blev 0-1 till Uruguayanska FF.

Med detta resultat och tabellplaceringarna efter säsongens slut kan konstateras att Top FC hamnade sist i tabellen, medan Uruguayanska FF slutade på en fjärde plats.

Årets säsong är därmed färdigspelad för båda lagen, och det återstår att se vad framtiden har att erbjuda för dem inför kommande säsonger.