Match i Division 7 Stockholm E, herrar 2022
Matchstart: 2022-10-08 kl 14:00
Arena: Essinge IP 1
Publik: 25

Den soliga lördagseftermiddagen på Essinge IP såg Oranje FK ta emot IK Sture i en spännande match i Division 7 Stockholm E för herrar. Med endast 25 åskådare på plats var det upp till spelarna att leverera en underhållande match - och det gjorde de verkligen.

Redan efter 10 minuters spel tog hemmalaget ledningen när Carlos Eduardo Gomez Barrionuevo stänkte in bollen i mål, vilket satte tonen för resten av matchen. IK Sture försökte stå emot, men Oranje FK var i ett ostoppbart slag och ökade sin ledning till 2-0 genom Edgar Gomez Mendoza innan halvtidsvilan.

I andra halvlek fortsatte Oranje FK att dominera spelet och utökade sin ledning ytterligare. Erick Chumbe Sanchez och Edgar Gomez Mendoza stod för ytterligare två mål innan matchens slut, medan Carlos Eduardo Gomez Barrionuevo också fullbordade sitt dubbelmål.

IK Sture lyckades dock tröstmåla genom ett självmål, men det räckte inte för att hota Oranje FK:s totala dominans. När domaren blåste av matchen stod det 5-1 till Oranje FK, som därmed säkrade segern och vinsten i årets serie.

Med denna imponerande seger avslutade Oranje FK säsongen på bästa möjliga sätt, medan IK Sture får se över sitt spelsätt inför nästa säsong för att undvika en liknande placering i tabellen.