Matchstart: 2022-05-06 kl 19:00
Arena: Hallsta IP Konstgräs
Publik: 20

Det var en spännande match mellan Edsbro IF och IK Sirius FK 2 på Hallsta IP Konstgräs. Inför en publik på 20 personer möttes lagen i Division 7 Uppland Östra.

Matchen inleddes jämnt med båda lagen skapade chanser framåt. Men det var IK Sirius FK 2 som tog ledningen i den 35:e minuten när Samuel Söderqvist snyggt satte dit bollen i mål.

I den andra halvleken fortsatte IK Sirius FK 2 att dominera och Victor Lindqvist Håkansson utökade ledningen till 2-0 i den 52:a minuten. Edsbro IF försökte kämpa sig tillbaka in i matchen men hade svårt att hota motståndarnas mål.

I den 60:e minuten drog Kevin Kurt på sig en varning för IK Sirius FK 2, medan Casper Caldén från Edsbro IF fick en varning i den 75:e minuten.

Med endast åtta minuter kvar av matchen ökade Victor Lindqvist Håkansson på sin målskörd och satte 3-0 till IK Sirius FK 2. I slutet av matchen bekräftade Oliver Strömberg segern för IK Sirius FK 2 när han gjorde det fjärde målet och fastställde slutresultatet till 4-0.

Domaren Gabriel Trolin blåste av matchen och IK Sirius FK 2 kunde fira en övertygande seger mot Edsbro IF.