Matchstart: 2022-05-27 kl 19:00
Arena: Åbyvallen 1
Publik: 60

Matchreferat:

Det var en solig fredagskväll på Åbyvallen 1 när Söderbykarls IF tog emot Edsbro IF i en match i Division 7 Uppland Östra. Publiken var på plats och stämningen var på topp inför avspark.

Det dröjde inte länge innan Söderbykarls tog ledningen, i den 15:e minuten satte Daniel Smedsrud dit 1-0 och hemmalaget tog kontroll över matchen. Bara fem minuter senare utökade Timmy Allmin ledningen till 2-0 och Edsbro hade en tuff uppförsbacke.

Matchen präglades av hårt spel och flera spelare åkte på varningar, både från Söderbykarls och Edsbro. Söderbykarls dominerade spelet och i den 66:e minuten satte Daniel Smedsrud sitt andra mål för dagen och fastställde slutresultatet till 3-0.

Edsbro försökte komma tillbaka in i matchen men hade svårt att hota Söderbykarls försvar. Trots flera varningar åt båda håll höll domaren Mikael Joshed bra koll på matchen och avblåste för hårda tacklingar och fult spel.

När slutsignalen ljöd stod det klart att Söderbykarls IF hade vunnit med 3-0 och kunde glädjas åt tre poäng i tabellen. Publiken gick hem nöjda efter en underhållande match på Åbyvallen 1.