Rö IK 2 - Rånäs IF (2 - 0)
Match i Division 7 Uppland Östra, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-03 kl 19:00
Arena: Bladlunds Måleri Arena 1

I Division 7 Uppland Östra herr möttes Rö IK 2 och Rånäs IF på Bladlunds Måleri Arena 1 inför en publik på noll personer. Domare för kvällens match var Gabriel Trolin.

Matchen inleddes intensivt och redan i den 26:e minuten kunde Rö IK 2 ta ledningen genom Simon Carlsson Sivermalm som lyckades placera in bollen i mål, vilket gav laget en tidig ledning på 1-0. Bara tre minuter senare, i den 29:e minuten, drog Simon Carlsson Sivermalm på sig en varning.

Innan halvtidsvilan lyckades Rö IK 2 utöka sin ledning till 2-0 i den 42:a minuten genom mål av Lukas Hansson. Rånäs IF hade svårt att komma in i matchen och försökte desperat jaga en reducering.

I den 75:e minuten drog även Yonas Yemane på sig en varning för Rö IK 2. Trots några chanser för båda lagen under den andra halvleken lyckades inget av lagen förändra resultatet och matchen slutade därför 2-0 till Rö IK 2.

Rö IK 2 visade prov på en stark laginsats och kunde säkra tre poäng i matchen mot Rånäs IF. Med två mål och en stabil defensiv kunde laget ta en välförtjänt seger inför den tomma läktaren.