Match i Division 7 Uppland Östra, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-30 kl 19:00
Arena: Gullhagens IP 1
Publik: 53

Det var en spännande match mellan Almunge IK och IF Ferro på Gullhagens IP 1 i Division 7 Uppland Östra. Matchen började med högt tempo och båda lagen skapade flera målchanser i den första halvleken.

Det var Almunge IK som tog ledningen efter 8 minuter när Albin Holm sköt in bollen i mål. IF Ferro kämpade dock på och lyckades kvittera matchen efter en halvtimme genom ett självmål av Almunge IK.

Båda lagen kämpade hårt för att ta ledningen i den andra halvleken, men trots flera chanser på båda sidor stod det kvar 1-1 på resultattavlan. Matchen blev mer intensiv ju längre tiden gick, och flera spelare ådrog sig varningar av domaren Becir Tabakovic.

Trots flera målchanser återstod bara ett par minuter när IF Ferros Daniel Iivonen Gustafsson fick en varning för en tuff tackling. Tyvärr kunde inget av lagen avgöra matchen i slutskedet, och matchen slutade 1-1 inför en publik på 53 personer.

Det var en jämn och spännande match där båda lagen kämpade hårt för att ta tre poäng. Till slut blev det delad poäng och båda lagen får nöja sig med en poäng vardera. En underhållande match som bjöd på både spänning och dramatik.