Match i Division 7 Uppland Östra, herrar 2022
Matchstart: 2022-08-10 kl 19:00
Arena: Rådmansö Schakt Arena 1
Publik: 25

Det var en solig och härlig kväll på Rådmansö Schakt Arena 1 när Rådmansö SK 2 tog emot Hallsta IK 2 i en spännande match i Division 7 Uppland Östra. Inför en publik på 25 personer blåste domaren Mirza Logo start på matchen.

Det var Rådmansö SK 2 som tog ledningen i den 21:a minuten när Tobias Wallmo satte dit bollen och gjorde det till 1-0. Laget fortsatte att pressa och i slutet av den första halvleken utökade Rasmus Lindberg ledningen till 2-0.

I början av den andra halvleken lyckades Hallsta IK 2 reducera genom Teamezgi Berhe, men Rådmansö SK 2 svarade snabbt med ett mål av Ted Andersson i den 75:e minuten. Anton Furevik och Emil Kelter utökade sedan ledningen till 4-1 för Rådmansö SK 2.

När matchen närmade sig sitt slut fick Hallsta IK 2 en spelare utvisad och Rådmansö SK 2 utnyttjade det genom att göra ytterligare ett mål genom Emil Kelter i den 91:a minuten. Matchen slutade därmed 5-1 till Rådmansö SK 2.

En välförtjänt seger för Rådmansö SK 2 som visade upp ett effektivt spel och kunde kontrollera matchen. Hallsta IK 2 kämpade väl men hade svårt att hämta sig efter det tidiga underläget. En kväll att minnas för hemmafansen på Rådmansö Schakt Arena 1.