Match i Division 7 Uppland Östra, herrar 2022
Matchstart: 2022-08-19 kl 19:00
Arena: Rånäs IP 1
Publik: 55

I en spännande match i Division 7 Uppland Östra möttes Rånäs IF och Almunge IK på Rånäs IP 1 inför en publik på 55 personer. Domaren Mirza Logo höll i pipan och matchen var igång fredag kväll den 19 augusti.

Det var gästande Almunge IK som tog ledningen i matchen redan efter 17 minuter när Lukas Aldén satte dit 0-1. Bara fyra minuter senare utökade Fredrik Holm ledningen till 0-2 med ett vackert frisparksmål. Innan paus hann Johan Svensson nicka in 0-3 för Almunge IK i den 37:e minuten.

I den andra halvleken kämpade Rånäs IF på och lyckades reducera genom Peter Kindberg som satte dit 1-3 i den 64:e minuten. Men bara några få minuter senare lyckades Oliver Raudasoja återigen för Almunge IK och öka ledningen till 1-4.

Rånäs IF gav inte upp och i den 80:e minuten kunde de göra ytterligare ett mål, denna gång genom Martin Lindberg som satte dit straffmålet. Trots en slutförtsökning från Rånäs IF lyckades de inte komma närmre och matchen slutade 2-4 till fördel för Almunge IK.

Det var en hård och intensiv match med flera varningar för båda lagen, men det var Almunge IK som kunde bärga tre poäng efter en stark insats på Rånäs IP 1.