Rö IK 2 - Almunge IK (1 - 7)
Match i Division 7 Uppland Östra, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-04 kl 17:00
Arena: Bladlunds Måleri Arena 1

I Division 7 Uppland Östra möttes Rö IK 2 och Almunge IK på Bladlunds Måleri Arena 1 inför en publik på noll personer. Domaren Ulf Wiberg höll i matchen som kickade igång klockan 17:00 på söndagseftermiddagen.

Det dröjde inte länge innan Almunge IK tog ledningen, med Cristoffer Gullberg mål i den 14:e minuten. Bara tre minuter senare ökade Johan Svensson på till 2-0 för bortalaget. Almunge fortsatte att dominera och Ludvig Ehrnvall satte 3-0 i den 37:e minuten. Innan halvtidsvilan hade Oliver Raudasoja gjort 4-0 till Almunge.

I början av andra halvlek lyckades Rö IK 2 reducera genom Mathias Anderssons mål, men Almunge svarade direkt och Raudasoja fullbordade sitt hattrick genom att göra 5-1. Simon Carlsson Sivermalm fick en varning för Rö IK 2 i den 66:e minuten.

Almunge höll trycket uppe och Niklas Svensson ökade på till 6-1 i den 85:e minuten. Matchen avslutades med ytterligare ett mål av Oliver Raudasoja, vilket innebar hans fjärde för dagen och Almunges sjunde. Därmed vann Almunge IK med 7-1 över Rö IK 2.