Matchstart: 2021-04-03 kl 13:00
Arena: Edsborgs IP A-plan

Matchreferat:

På den soliga lördagseftermiddagen den 3:e april möttes FC Trollhättan och Lindome GIF på Edsborgs IP A-plan. Trots att publiksiffran var noll på grund av de rådande restriktionerna så bjöd båda lagen på en intensiv match med hårda tacklingar och en del finess.

Det tog inte lång tid innan FC Trollhättan tog ledningen genom Yoann Fellrath i den elfte matchminuten. Efter det så fortsatte hemmalaget att ha ett litet övertag och hade bland annat flera farliga skott som räddades av Lindome-gkontrollanten.

I den 21:a matchminuten så tog Hampus Furublad från Lindome emot en varning efter en hård tackling. Efter första halvlek så gjorde båda lagen byten - Enoch Adu kom in för FC Trollhättan medan Anton Johansson tog plats i Lindomes laguppställning.

I början av andra halvlek så kvitterade Lindome GIF efter ett fint mål av Fredrik Johansson Zanjachi. Efter det så bytte FC Trollhättan in Richard Cindric och Markus Johansson, men Lindome GIF hade fortfarande en del farliga anfall.

I den 85:e matchminuten så fick Lindome GIF en straff efter en tveksam situation och Fredrik Johansson Zanjachi satte den iskallt i mål och gjorde sitt andra mål för dagen. FC Trollhättan försökte desperat att kvittera i slutet av matchen men Lindomes försvar höll tätt och det slutade 1-2 till bortalaget.

Matchens domare var Haris Memisević och hans assisterande domare var Shahab Lazar och Mergim Rexhepi. FC Trollhättans tränare William Lundin fick en varning i det 93:e matchminuten. Det var en tuff match med en hel del spänning och känslor på Edsborgs IP A-plan.