Utsikten - Tvååkers IF (0 - 4)
Match i Ettan Södra 2021
Matchstart: 2021-05-08 kl 13:00
Arena: Ruddalen 1 Konstgräs

På en blåsig lördagseftermiddag gick Utsikten ut på Ruddalen 1 Konstgräs med avsikt att ta sig upp på tabellen när de tog emot Tvååkers IF. Men det skulle visa sig vara ett svårt uppdrag för hemmalaget, som hade haft lite problem med formen på sista tiden.

Ivan Prgomet blåste igång matchen och efter 21 minuter tog Tvååkers ledningen genom lagkaptenen Jakob Adolfsson, och Utsikten hade svårt att komma till riktigt farliga lägen efter det.

I den 43:e minuten dubblade Tvååkers sin ledning genom Eric Nilsson. Utsikten försökte skapa någon form av struktur efter baklängesmålet, men det var Tvååkers som styrde spelet.

I halvtid bytte Tvååkers in Hugo Svensson, som skulle visa sig vara ett viktigt byte. I den 49:e minuten drog Utsiktens Karl Bohm på sig en varning, hans andra i matchen, och blev därefter utvisad.

Tvååkers utnyttjade numerärt överläge och i den 68:e minuten skruvade Eric Nilsson in bollen i bortre hörnet för att göra 0-3. Simon Silverholt byttes in och innebar ytterligare en farlig dimension för Tvååkers när han gjorde sin insats.

Utsikten tröttnade och Tvååkers fick slutföra sin utklassning i 77:e minuten när Silverholt gjorde det fjärde målet. Utsiktens jakob Hedenquist byttes in i ett försök att sätta fart i offensiven, men det var för sent.

Rasmus Andersson drog på sig en varning i den 87:e minuten, men det var egentligen meningslöst då Tvååkers hade säkrat de tre poängen som de åkte hem med.