Lindome GIF - Utsikten (2 - 2)
Match i Ettan Södra 2021
Matchstart: 2021-05-14 kl 19:00
Arena: Lindevi IP 1 Konstgräs

I en händelserik match mellan Lindome GIF och Utsikten på Lindevi IP 1 Konstgräs slutade det hela oavgjort med resultatet 2-2.

Det var Utsikten som tog ledningen redan i den fjärde minuten genom Lucas Hedlund som satte dit en straffspark. Men Lindome GIF svarade snabbt och kvitterade i den 23:e minuten genom Ihab Naser.

Matchen fortsatte sedan med flera varningar, bland annat till Predrag Randelovic från Utsikten och Ihab Naser från Lindome GIF. I den 47:e minuten tog Lindome GIF ledningen genom Johan Lassagård, men Utsikten kämpade sig tillbaka och kvitterade återigen i den 55:e minuten genom Lucas Hedlund.

Matchen fortsatte med flera varningar och båda lagen gjorde flera byte för att försöka hitta det avgörande målet. Men trots flera chanser från båda håll så lyckades ingen av lagen avgöra och matchen slutade 2-2.

En spännande match att följa för de som var på plats på Lindevi IP, även om publiksiffran tyvärr stod på 0. En jämn kamp mellan två starka lag som båda ville vinna och som till slut fick dela på poängen.