Oskarshamns AIK - Österlen FF (4 - 1)
Match i Ettan Södra 2021
Matchstart: 2021-05-15 kl 16:00
Arena: Arena Oskarshamn

På en solig lördagseftermiddag tog Oskarshamns AIK emot Österlen FF på hemmaplan, inför en sparsam publik på åtta personer. Domare Fikret Buqa och hans assisterande hade fullt upp med att hålla koll på spelet.

Matchen började avvaktande och lagen hade svårt att skapa några farliga lägen. Men i den 27:e minuten fick Oskarshamns AIK en frispark som Sadmir Zekovic stod för. Han placerade bollen i nätet och hemmalaget tog ledningen med 1-0.

Bara några minuter senare var det Zakaria Sawos tur att sätta bollen i mål för Oskarshamn, och de hade nu en tvåmålsledning.

Österlen FF försökte att komma tillbaka in i matchen, men i den 53:e minuten kunde Anton Agebjörn utöka ledningen till 3-0 för hemmalaget.

Österlen FF kämpade de sista trettio minuterna, och i den 59:e minuten kunde Kojo Annor göra ett mål och reducera ledningen till 3-1.

Oskarshamns AIK bytte in flera spelare, däribland Samuel Östlund, som i den 90:e minuten kunde sätta sitt första mål för klubben och säkra segern med 4-1.

Efter matchen stod det klart att Oskarshamns AIK fortsatte att leda tabellen i Ettan Södra, medan Österlen FF låg kvar näst sist.