Match i Ettan Södra 2021
Matchstart: 2021-06-24 kl 19:00
Arena: Vänersvallen Nord konstgräs
Publik: 350

Utsikten imponerade stort när man besegrade Vänersborgs IF på bortaplan med 3-1 inför en publik på 350 personer på Vänersvallen Nord konstgräs. Målskyttar för Utsikten blev Karl Bohm, Erik Kembel Westermark och Arnar Bragi Bergsson. Engjell Ramadani satte ledningsmålet för Vänersborgs IF i den 31:a minuten, men det var Utsikten som kom ut starkast i den andra halvleken och vände på matchen med två snabba mål från Bohm och Westermark i den 52:a och 59:e minuten. Vänersborgs IF kämpade på och hade flera chanser att kvittera, men istället kunde Arnar Bragi Bergsson sätta spiken i kistan med sitt mål i den 85:e minuten. Vänersborgs IF spelaren Niklas Andersson och Sackaria Mahammed fick varsin varning sent i matchen. Domaren Albert Mustafa och hans assisterande Viktor Sundberg och Jure Sosic hade en bra kontroll på matchen och höll ett jämnt tempo genom hela matchen.