Match i Ettan Södra 2021
Matchstart: 2021-06-27 kl 15:00
Arena: Kopparvallen
Publik: 339

Det var en spännande söndagseftermiddag på Kopparvallen när Åtvidabergs FF ställdes mot Österlen FF i en match som båda lagen behövde vinna för att stärka sina positioner i tabellen. Första halvleken bjöd på en del chanser för båda lagen men det var Åtvidabergs FF som lyckades trycka till och få in bollen i mål i den nionde minuten. José Segura Bonilla var den som stod för målet som fick publiken att jubla.

Men Österlen FF skulle inte ge upp så lätt och började jobba sig tillbaka in i matchen. I den 62:a minuten kom kvitteringen. Furkan Motori slog till och satte bollen i mål. Efter det fortsatte matchen med hög intensitet och flera av spelarna fick varningar för hårda tacklingar.

I den 90:e minuten avgjorde Österlen FF matchen när Hugo Bjurnemark gjorde sitt första mål för säsongen och satte 2-1 till bortalaget. Åtvidabergs FF kämpade hårt för att försöka ta en poäng i slutminuterna men det var för sent och matchen slutade 1-2.

Efter matchen ligger Åtvidabergs FF på 14:e plats i tabellen medan Österlen FF klättrar upp till 13:e plats. Det var en välspelad match på Kopparvallen som bjöd på mycket spänning och dramatik.