FC Linköping City - Lindome GIF (1 - 1)
Match i Ettan Södra 2021
Matchstart: 2021-08-14 kl 13:00
Arena: Bilbörsen Arena

Matchen mellan FC Linköping City och Lindome GIF på Bilbörsen Arena slutade 1-1 efter en händelserik match. Trots att det var en lördag eftermiddag var det ingen publik på plats att bevittna matchen.

Matchen startade intensivt och redan i den 12:e minuten fick Teodor Wålemark från Lindome GIF en varning. I den 25:e minuten tog FC Linköping City ledningen genom Youssef Khaled, vilket gav dem en 1-0 ledning.

I halvtid gjorde FC Linköping City ett byte där Theo Forsman kom in istället för Victor Nnamyereugo Okeji. I den 50:e minuten fick Uba Charles Nwokoma från FC Linköping City en varning, följt av en varning till Erik Zetterberg från Lindome GIF i den 60:e minuten.

I den 63:e minuten fick Youssef Khaled från FC Linköping City en varning och blev sedan utbytt mot Melsik Hassan i den 67:e minuten. I den 70:e minuten fick Dieu Le Veut Ntumbudi från FC Linköping City en varning, följt av en till varning i den 78:e minuten som resulterade i en utvisning för honom.

I den 77:e minuten gjorde Lindome GIF två byten där Gustav Hedlund och Alexander Nilsson kom in istället för Hampus Furublad och Ihab Naser. I den 86:e minuten lyckades Lindome GIF kvittera genom Max Andersson, vilket slutresultatet blev 1-1.

FC Linköping City gjorde ett sista byte i den 82:a minuten där Dalvin Malo Bangura kom in istället för Balen Nouri och i den 87:e minuten byttes Ghaith Kamil in istället för Uba Charles Nwokoma.

Trots flera varningar och en utvisning lyckades båda lagen göra mål och matchen slutade oavgjort. En spännande match som visade på kämparglöd och vilja från båda lagen.