Matchstart: 2021-08-21 kl 14:00
Arena: Södermalms IP

Matchreferat:

På en solig lördagseftermiddag på Södermalms IP möttes Skövde AIK och Torns IF i en het match i Ettan Södra. Trots att publiksiffran var noll var det en intensiv match där båda lagen kämpade för tre poäng.

Redan efter fyra minuter tog Skövde AIK ledningen genom en nick från Villiam Granath, vilket skapade ett tidigt försprång för hemmalaget. Trots ett par varningar fortsatte Skövde AIK att pressa på och i den 61:a minuten ökade Viktor Granath på ledningen till 2-0.

Torns IF försökte komma tillbaka och gjorde ett par byten för att hitta rätt kombinationer på planen. I den 89:e minuten lyckades de reducera genom Kevin Robért, men det räckte inte för att komma ikapp.

Domaren Joel Bäckström blåste av matchen med resultatet 2-1 till Skövde AIK, som därmed tog tre viktiga poäng i tabellen. Medan Torns IF kämpade på men fick lämna planen med ett surt nederlag, trots en stark avslutning.

En intensiv och spännande match som visade på kämparglöd och vilja från båda lagen, men det var Skövde AIK som drog det längsta strået denna gång.