Match i Ettan Södra 2021
Matchstart: 2021-09-12 kl 14:00
Arena: Lindevi IP 1 Konstgräs
Publik: 223

Lindome GIF ställdes mot Åtvidabergs FF i en het match på söndagseftermiddagen. Lindevi IP 1 Konstgräs var fylld med 223 åskådare som väntade på att se vilket lag som skulle ta hem segern.

Matchen startade intensivt och båda lagen försökte ta initiativet. Det var Åtvidabergs FF som tog ledningen i den 38:e minuten genom en vacker träff av José Segura Bonilla. Lindome GIF gav sig inte och försökte hitta tillbaka in i matchen. I den 44:e minuten kvitterade laget genom en nick av Erik Hedenquist och resultatet var 1-1 i halvtid.

Andra halvlek fortsatte i samma höga tempo. Lindome GIF gjorde två byten i den 59:e minuten och försökte pressa på för ledningsmålet. Åtvidabergs FF svarade med ett byte i den 75:e minuten, men det var Lindome GIF som skulle göra mål igen. I den 83:e minuten nickade Robert Lipovac in bollen i mål och Lindome GIF tog ledningen med 2-1.

Åtvidabergs FF kämpade för att komma tillbaka in i matchen, men Lindome GIF höll emot och försvarade sin ledning. I den 86:e minuten gjorde Åtvidabergs FF ett byte och försökte få in en extra anfallare. En minut senare fick Erik Sachs en varning för en hård tackling. Lindome GIF fick också en varning i den 87:e minuten, men Adam Ekblad, tränaren fick den istället för en spelare.

Matchen blev spännande ända fram till slutsignalen och Lindome GIF vann med 2-1 efter en stark prestation. Lindome GIFs tränare, Adam Ekblad gjorde ytterligare ett byte i den 90:e minuten, men resultatet stod sig och Lindome segrade.