Match i Ettan Södra 2021
Matchstart: 2021-09-18 kl 13:00
Arena: Valhalla 1 Konstgräs
Publik: 100

I en svängig match på Valhalla 1 Konstgräs stod Qviding FIF mot Åtvidabergs FF i en kamp om viktiga poäng i Ettan Södra. Matchen inleddes jämnt med chanser åt båda håll, men det var Åtvidabergs FF som tog ledningen genom Josh Bragg i den 78:e minuten, då han satte dit en straff och gav sitt lag 0-1 försprång.

Qviding FIF försökte komma tillbaka men det var istället Åtvidabergs FF som utökade sin ledning i den 85:e minuten genom Daniel Rambin, vilket satte matchen 0-2 till gästerna. Qviding gjorde flera byte för att försöka ändra matchbilden men lyckades inte komma tillbaka in i matchen.

Trots flera varningar och försök att reducera, så lyckades inte Qviding FIF kvittera och matchen slutade 0-2 till Åtvidabergs FF. En viktig seger för Åtvidabergs FF som tog sig närmare mitten av tabellen medan Qviding FIF fick lämna planen med noll poäng och fortsatt jakt på poäng för att klättra i tabellen.