Matchstart: 2021-10-09 kl 14:00
Arena: Malmö Stadion
Publik: 216

På lördagseftermiddagen möttes IFK Malmö FK och Qviding FIF på Malmö Stadion inför en publik på 216 personer. Båda lagen befinner sig just nu i mitten av tabellen, där IFK Malmö FK overtänker Qviding FIF.

Matchen började med ett högt tempo och båda lagen skapade chanser i den första halvleken. Trots flera farliga lägen från båda lagen gick matchen till halvtid med stillastående 0-0 på tavlan.

I den andra halvleken blev spelet något mer avslaget och båda lagen hade svårt att komma till avslut. IFK Malmö FK fick två varningar, en till Héctor Valeria Berntsson och en till Jakob Andersson.

I den 67:e minuten gjorde IFK Malmö FK sitt första byte, när Emil Johansson ersatte Kofi Yeboah Addae. Qviding FIF gjorde också sitt första byte när Isac Spanedal tog över för Axel Gunnarsson.

Matchen fortsatte med få farliga lägen, men i den 78:e minuten fick Qviding FIF en varning efter en tackling av Noa Bernhardtz. I den 81:a minuten gjorde Qviding FIF sitt andra byte när Julius Johansson bytte ut Daniel Tidstrand.

I de sista minuterna gjorde Qviding FIF två ytterligare byten, när Adam Söndergaard och Adam Wästlund ersatte Linus Tornblad och Gaizka Barrasa Perez. Trots flera byten och några farliga lägen gick matchen till slutresultatet 0-0.

IFK Malmö FK och Qviding FIF fick ta med sig en poäng vardera medan tabellplaceringen förblev oförändrad efter matchen. Domaren Erik Mattsson gjorde ett bra jobb tillsammans med sina assisterande domare Magnus Blennersjö och Ismar Ramadani. Nästa match i Ettan Södra för dessa två lag är ännu inte fastställt.