FC Linköping City - FC Trollhättan 0 - 2

FC Linköping City - FC Trollhättan (0 - 2)
Match i Ettan Södra 2021
Matchstart: 2021-10-24 kl 15:00
Arena: Bilbörsen Arena

Matchreferat:

Det var en spännande match mellan FC Linköping City och FC Trollhättan på Bilbörsen Arena. Trots att det inte fanns någon publik på plats, bjöd lagen på en underhållande tillställning.

Det var FC Trollhättan som tog ledningen redan i den 16:e minuten genom Sebastian Loyola Nydén, vilket satte press på hemmalaget att komma tillbaka in i matchen. Trots flera försök från FC Linköping City lyckades de inte få in bollen i mål.

I den 52:a minuten drog Alexander Leksell på sig en varning för FC Trollhättan, vilket visade på att tempot hölls högt under matchen. I den 73:e minuten ökade FC Trollhättan sin ledning till 2-0 genom Alibek Aliev, vilket gjorde det ännu svårare för FC Linköping City att komma tillbaka.

Trots flera byte och försök från båda lagen att göra mål, stod sig resultatet 0-2 till FC Trollhättan till slutvilan. Med denna vinst fortsätter FC Trollhättan att ligga på en fjärde plats i tabellen, medan FC Linköping City nu ligger sist i Ettan Södra. En viktig seger för FC Trollhättan och en tuff förlust för FC Linköping City.