Tvååkers IF - Ljungskile SK Herrfotboll 4 - 1

Tvååkers IF - Ljungskile SK Herrfotboll (4 - 1)
Match i Ettan Södra 2021
Matchstart: 2021-11-12 kl 19:00
Arena: Övrevi A
Publik: 123

I en spännande match mellan Tvååkers IF och Ljungskile SK Herrfotboll på Övrevi A fick publik på plats och tittare på tv se en riktig målfest. Ljungskile SK Herrfotboll inledde starkt och tog ledningen efter 26 minuters spel genom Murana Conteh. Men strax därefter fick Viktor Adebahr en varning, och bara några minuter senare kvitterade Nils Bertilsson för Tvååkers IF.

I halvtid gjorde Tvååkers IF ett byte och Rasmus Cronvall byttes in, och det skulle visa sig vara en lyckosam strategi. Efter drygt en timmes spel fick Rasmus Cronvall en varning, men bara minuter senare var det han som gjorde matchens andra mål och satte Tvååkers IF i ledning. Efter ytterligare ett par mål från Cronvall var segern närmast given för hemmalaget.

Ljungskile SK Herrfotboll kämpade på och försökte ta sig tillbaka in i matchen, men en varning för Samuel Ohlsson och tre byten från tränaren kunde inte rädda laget. Istället utökade Tim Stålheden ledningen till 4-1 för Tvååkers IF på övertid.

Trots en tidig ledning från Ljungskile SK Herrfotboll blev det en välspelad och sevärd match där Tvååkers IF tillslut gick segrande ur mötet. Med en säkerhet på plan och imponerande målsinne från Rasmus Cronvall lyckades laget vända matchen och ta en klar seger med 4-1.