Match i Ettan Södra 2021
Matchstart: 2021-11-13 kl 13:00
Arena: Valhalla 1 Konstgräs
Publik: 219

Qviding FIF tog emot Österlen FF på hemmaplan i en match som skulle visa sig bli en tuff kamp för båda lagen. Matchen började med högt tempo och intensitet från båda lagen, men det skulle dröja till den 43:e minuten innan den första riktigt stora händelsen inträffade - Österlen FF:s Granit Sherifi blev utvisad efter ett rött kort.

Qviding FIF visade upp ett dominant spel i första halvlek och hade flera farliga lägen, men det var först i den 63:e minuten som de kunde ta ledningen efter ett mål av Linus Tornblad. Österlen FF försökte desperat jaga en kvittering och gjorde flera byten, men Qviding FIF höll tätt och kunde kontra till sig flera farliga målchanser.

I den 90:e minuten kunde Gaizka Barrasa Perez göra mål för Qviding FIF och säkra segern med 2-0. Matchen avslutades med ett byte från Qviding FIF då Laye Mouhamad Diaby var inbytt för Daniel Tidstrand.

Sammantaget var det en välspelad match med högt tempo och mycket intensitet. Qviding FIF visade upp ett starkt försvarsspel och förtjänade verkligen segern mot ett kämpande Österlen FF.