Match i Ettan Södra 2021
Matchstart: 2021-11-13 kl 13:00
Arena: Tornvallen, Stångby A-plan
Publik: 211

Den heta matchen mellan Torns IF och Utsikten på Tornvallen i Ettan Södra började med stor intensitet. Torns IF, som hade hemmaplansfördel, dominerade i början av matchen men första halvtimmen resulterade inte i några riktiga målchanser för något av lagen.

I den 20:e minuten stod det klart att det skulle bli ett tufft möte när Torns IF:s Felix Konstandeliasz fick en varning. Utsikten kämpade tillbaka och i den 34:e minuten slog Paulo Marcelo Souza Alves till med ett mål som satt som ett hårt slag för hemmalaget.

Under andra halvleken fortsatte Torns IF att försöka, men utan att skapa några riktigt farliga målchanser. I den 51:a minuten fick Andreas Åkerlund en varning, och senare i matchen fick även Ted Sandberg och Edvin Svalling varningar. Torns IF gjorde tre byten, medan Utsikten bytte ut Karl Bohm mot Martin Smedberg Dalence samt Lucas Hedlund mot Lukas Johansson.

Utsikten höll fast vid sin ledning och när domaren blåste av matchen hade de vunnit med 1-0 på Tornvallen. Daniel Alexander Karlsson, Utsiktens tränare, fick en varning efter matchen och Torns IF:s Jamshed Asekzai fick också en varning i slutminuterna av matchen. Totalt var 211 personer på plats för att bevittna den spännande matchen som hölls på lördagseftermiddagen.