Match i Norrettan, damer 2010
Matchstart: 2010-04-17 kl 14:00
Arena: Bollstanäs IP 1
Publik: 165

I en spännande match i Norrettan mellan Bollstanäs SK och Gustafs GoIF på Bollstanäs IP 1 såg publiken på plats en hemmalag som dominerade spelet från första början. Det tog inte lång tid innan Bollstanäs tog ledningen, redan i den 2:a minuten gjorde Caroline Swahn 1-0 för hemmalaget.

Gustafs försökte att hitta tillbaka in i matchen men hade svårt att hota hemmalagets försvar. Istället var det Bollstanäs som ökade på sin ledning, denna gång genom Pernilla Jansson som gjorde 2-0 i den 11:e minuten.

Gustafs försökte att hitta en väg tillbaka men hade svårt att få till några farligheter framåt, och istället kunde Bollstanäs utöka sin ledning. I den 30:e minuten gjorde Jennifer Meier 3-0 för hemmalaget och satte därmed spiken i kistan för Gustafs.

I den andra halvleken försökte Gustafs att komma tillbaka in i matchen genom att göra tre byte, men det var inte tillräckligt för att komma åt ett stabilt Bollstanäs.

När domaren blåste av matchen stod det klart att Bollstanäs SK hade vunnit med imponerande 3-0 inför en publik på 165 personer. En välförtjänt seger för hemmalaget som visade upp en stark prestation både framåt och bakåt under hela matchen. Ett nytt steg i rätt riktning för Bollstanäs SK i jakten på seriesegern.