Match i Norrettan, damer 2010
Matchstart: 2010-04-25 kl 16:00
Arena: Enskede IP 2
Publik: 137

Matchen mellan Enskede IK och Kvarnsvedens IK på Enskede IP 2 blev en spännande tillställning inför de 137 åskådarna som hade tagit sig till arenan denna söndag eftermiddag.

Redan efter nio minuter drog Jessica Karlsson på sig en varning för Enskede IK. Men det var Kvarnsvedens IK som tog ledningen i matchen efter fjorton minuter då Elin Hjort satte dit 0-1.

Enskede IK svarade snabbt och kvitterade genom Lina Hedkvist med en straff i den 28:e minuten. Innan halvtidsvilan lyckades Enskede IK ta ledningen genom Deniz Larsson som satte 2-1 i den 44:e minuten.

I halvtid gjorde båda lagen några byten för att försöka ändra på matchbilden. Kvarnsvedens IK kämpade för att komma tillbaka i matchen och drog på sig flera varningar under den andra halvleken. Trots flera chanser från båda lagen så stod sig resultatet och Enskede IK kunde till slut vinna matchen med 2-1.

Efter denna viktiga seger klättrade Enskede IK en placering i tabellen och ligger nu på nionde plats, medan Kvarnsvedens IK fortsätter att ligga på tionde plats i Norrettan för damer.