Match i Norrettan, damer 2010
Matchstart: 2010-06-06 kl 15:00
Arena: Jämtkraft Arena
Publik: 163

Östersunds DFF tog emot Enskede IK på Jämtkraft Arena i en spännande match i Norrettan för damer. Matchen började jämnt med båda lagen kämpandes om bollinnehavet.

I den sjätte minuten gjorde Östersunds DFF sitt första byte när Sandra Nilsson kom in för Malin Eriksson. Trots detta var det Enskede IK som skulle ta ledningen i matchen. I den 30:e minuten sköt Madeleine Hjort in 0-1 för gästande laget.

Bara tio minuter senare utökade Enskede IK sin ledning när Olga Ekblom satte 0-2. Östersunds DFF försökte komma tillbaka in i matchen men hade svårt att skapa målchanser.

I halvtid gjorde Östersunds DFF ett byte där Christine Thelin kom in för Jane Olofsson. Trots detta lyckades inte hemmalaget få till någon reducering av målskillnaden.

I den 69:e minuten gjorde Östersunds DFF ännu ett byte med Anna Jonsson som kom in för Elin Nilsson. Enskede IK svarade med att göra två byten i den 73:e och 82:a minuten när Hanna Bjerkesjö Paulsson och Erika Savela kom in för Madeleine Hjort och Hanna Lundqvist.

Matchen slutade 0-2 till Enskede IK efter en stark insats av bortalaget. Publiken på Jämtkraft Arena fick se en välspelad match med flera chanser åt båda hållen, men det var Enskede IK som gick segrande ur striden denna söndag eftermiddag.