Match i Norrettan, damer 2010
Matchstart: 2010-08-10 kl 19:00
Arena: Morbyvallen
Publik: 566

I en spännande match på Morbyvallen lyckades Gustafs GoIF vinna med 2-1 mot Kvarnsvedens IK i Norrettan för damer. Matchen inleddes med ett tidigt mål av Anna Nykvist för Gustafs GoIF i den 5:e minuten, vilket gav laget en tidig ledning.

Kvarnsvedens IK kämpade dock hårt och hade flera chanser att komma tillbaka in i matchen. I den 24:e minuten fick Tina Heurlin en varning för Kvarnsvedens IK. Båda lagen gjorde byte i den 59:e minuten, med Julia Roddar och Maria Liljenborg som ersättare för Kvarnsvedens IK.

I den 65:e minuten gjorde även Linda Brännström sitt inhopp för Kvarnsvedens IK. I den 72:a minuten gjorde Gustafs GoIF ett byte med Joanna Snell som ersättare för Fredrika Eriksson. I den 80:e minuten lyckades Sofia Öijar göra mål för Gustafs GoIF och utöka ledningen till 2-0.

Kvarnsvedens IK gav dock inte upp och i den sista minuten av ordinarie tid lyckades Chelsea White reducera till 2-1. Trots en stark avslutning från Kvarnsvedens IK lyckades Gustafs GoIF hålla undan och säkra segern med 2-1. Ett bra utfört arbete av domaren Mikael Lindfors och assisterande domare Josefin Aronsson och Rasmus Strömberg. Publiken på Morbyvallen fick se en spännande match med mycket kamp och engagemang från båda lagen.