Match i Norrettan, damer 2010
Matchstart: 2010-08-15 kl 15:00
Arena: LF Arena
Publik: 740

Piteå IF och Rågsveds IF möttes i en spännande match på LF Arena inför en publik på 740 personer. Domaren Anders Sandle höll i matchen tillsammans med assisterande domarna Per Marklund och Johnny Johansson.

Redan efter fyra minuter tog Piteå ledningen genom ett mål av Erika Nilsson Vaara. Bara fem minuter senare utökade June Pedersen ledningen till 2-0 för Piteå. Rågsveds gav inte upp och kämpade sig tillbaka in i matchen. I den 71:a minuten reducerade Lisa Arnell för Rågsveds till 2-1.

Matchen blev allt mer intensiv och båda lagen gjorde flera byten för att försöka påverka spelet. I den 89:e minuten kvitterade Lisa Björkvik för Rågsveds till 2-2. Trots flera chanser för båda lagen i slutminuterna stod det oavgjort efter full tid.

En jämn och spännande match som slutade 2-2 mellan Piteå IF och Rågsveds IF i Norrettan för damer.