Match i Norrettan, damer 2010
Matchstart: 2010-10-02 kl 13:00
Arena: Hagsätra IP 1
Publik: 170

Matchen mellan Rågsveds IF och Bollstanäs SK på Hagsätra IP bjöd på en intensiv och spännande fight mellan de två lagen. Redan efter fem minuter tog Rågsveds ledningen genom Annie Marichal, som snyggt satte dit bollen i mål. Men Bollstanäs svarade snabbt och kvitterade genom Vanessa Wahlstedt i den 26:e minuten.

Efter en jämn första halvlek lyckades Rågsved återta ledningen genom Lisa Arnell, men Bollstanäs gav sig inte och Jennifer Meier kvitterade återigen innan halvtidspausen.

I den andra halvleken var det Rågsveds IF som avgjorde matchen när Helén Eke satte dit 3-2 målet i den 58:e minuten. Trots ett ihärdigt försök från Bollstanäs att kvittera lyckades de inte överlista Rågsveds försvar.

Matchen präglades av flera heta dueller och i den 80:e minuten blev Bollstanäs tränare, Peter Lennart Svensson, utvisad från matchen. Även Emma Vidström och Johanna Enström från Bollstanäs drog på sig varningar under matchens gång.

Publiken på Hagsätra IP bjöds på en spännande eftermiddag med högt tempo och varma känslor på planen. När slutsignalen ljöd stod Rågsveds IF som segrare med 3-2 mot Bollstanäs SK.