Match i Norrettan, damer 2010
Matchstart: 2010-10-03 kl 15:00
Arena: Enskede IP 2
Publik: 74

Det var en solig söndagseftermiddag på Enskede IP 2 när Enskede IK tog emot Sundsvalls DFF i en spännande match i Norrettan för damer. Publiksiffran var hårt domare Annika Andric och assistenterna Natasha Davidovic och Fahrettin Cankaya höll koll på matchen.

Det var Sundsvalls DFF som tog ledningen redan i den 16:e minuten när Emma Jonsson satte dit bollen och gjorde det 0-1 för bortalaget. Bara två minuter senare utökade Angelica Lindholm Forsell Sundsvalls ledning till 0-2 med ett välplacerat skott. I den 21:a minuten gjorde Forsell sitt andra mål för dagen och satte 0-3 till Sundsvalls DFF.

I halvtid gjorde Enskede IK två byten i hopp om att vända matchen, men det var Sundsvalls DFF som fortsatte att dominera spelet. I den 87:e minuten satte Julia Melin Bhy dit bollen och fastställde slutresultatet till 0-4 för Sundsvalls DFF.

Efter matchen visade tabellen att Enskede IK ligger kvar sist medan Sundsvalls DFF befinner sig på en imponerande tredje plats. En tung förlust för Enskede IK och en viktig seger för Sundsvalls DFF.