Match i Norrettan, damer 2010
Matchstart: 2010-10-09 kl 15:00
Arena: Idrottsparken
Publik: 288

Matchen mellan Sundsvalls DFF och Rågsveds IF på Idrottsparken blev en riktigt målrik tillställning. Redan i den 28:e minuten tog hemmalaget ledningen genom Emma Jonsson, som satte dit bollen bakom Rågsveds målvakt. Bara två minuter senare utökade Jenny Hjohlman ledningen till 2-0.

I den 53:e minuten fortsatte Sundsvalls DFF att dominera matchen när Jonna Wistrand ökade på till 3-0. Hjohlman var inte nöjd med ett mål utan gjorde sitt andra mål för dagen i den 55:e minuten, vilket innebar 4-0 till Sundsvalls.

Rågsveds IF kämpade på och i den 58:e minuten reducerade Karolina Novalli till 4-1. Trots detta fortsatte Sundsvalls att pressa på och i den 77:e minuten gjorde Emma Jonsson sitt andra mål för dagen och ökade på till 5-1.

I den 88:e minuten satte Shanga Forsberg spiken i kistan och satte dit 6-1 för Sundsvalls DFF. Efter en imponerande prestation av hemmalaget blåste domaren av matchen och Sundsvalls kunde jubla över en överlägsen seger med 6-1. Publiken på Idrottsparken, 288 personer stark, fick se ett underhållande möte där Sundsvalls DFF visade upp sin styrka på hemmaplan.