Match i Söderettan, damer 2010
Matchstart: 2010-05-23 kl 14:00
Arena: Olympia, Helsingborg
Publik: 187

Det var en solig söndagseftermiddag på Olympia i Helsingborg när Stattena IF tog emot Falkenbergs FF i Söderettan för damer. Publiksiffran landade på 187 åskådare som hade samlats för att se på den spännande matchen.

Domare Tess Olofsson blåste igång matchen och det dröjde inte länge innan Falkenbergs FF tog ledningen. I den 35:e minuten lyckades Camilla Schelin sätta dit bollen och ge sitt lag ledningen med 1-0. Innan paus var det dags för Michaela Danielsson att göra sitt första mål och utöka Falkenbergs ledning till 2-0.

I slutet av första halvlek fick Dafina Memedov från Stattena IF en varning, och i halvtid valde Falkenbergs FF att göra ett byte med Angelika Johansson som kom in istället för Johanna Prim.

I den andra halvleken fortsatte Falkenbergs att dominera och i den 67:e minuten gjorde Michaela Danielsson sitt andra mål och ökade på till 3-0. Men Stattena gav inte upp och i den 71:a minuten lyckades Emma Krantz reducera till 1-3. I den 83:e minuten gjorde Sofia Nilsson ytterligare ett mål för Stattena och skapade spänning i matchen med 2-3.

Men Falkenbergs gav sig inte och i den 90:e minuten satte Carolina Antonsson dit bollen och fastställde slutresultatet till 2-4 till Falkenbergs FF.

Trots en kämpainsats från Stattena IF var det Falkenbergs FF som drog det längsta strået och tog med sig tre poäng hem från Olympia denna eftermiddag. En underhållande match som bjöd på många spännande ögonblick och målchanser framför mål.