Match i Söderettan, damer 2010
Matchstart: 2010-08-28 kl 15:00
Arena: Gårdavallen
Publik: 119

Matchen mellan Dalsjöfors GoIF och Sils IF inleddes på Gårdavallen inför en publik på 119 åskådare. Domare för matchen var Alicia Eklund med assistans av Peder Häll och Christian Backlund.

Redan efter 9 minuters spel tog hemmalaget ledningen genom Marlene Laggren, som satte dit bollen och fick publiken att jubla. Dalsjöfors fortsatte att dominera och ökade på sin ledning i den 23:e minuten genom Sara Jardving. Linda Westberg Carlsson utökade sedan ledningen till 3-0 i den 28:e minuten.

I den andra halvleken fortsatte Dalsjöfors att pressa och Jessica Jansson satte dit lagets fjärde mål i den 51:a minuten vilket cementerade deras ledning. Sils IF försökte genomföra några byte i ett försök att komma tillbaka in i matchen, men lyckades inte få till något riktigt farligt läge.

Matchen avslutades med ett byte av Dalsjöfors där Nanna Jansson kom in för Linda Westberg Carlsson och bägge lagen fick tacka för sig på planen. Dalsjöfors GoIF tog en övertygande seger med 4-0 och visade varför de är i toppen av tabellen i Söderettan, medan Sils IF får gå tillbaka och jobba vidare för att förbättra sin placering.