Falköpings KIK - Linköping Kenty DFF 3 - 2

Falköpings KIK - Linköping Kenty DFF (3 - 2)
Match i Söderettan, damer 2010
Matchstart: 2010-10-09 kl 15:00
Arena: Odenplan A-plan
Publik: 225

Matchen mellan Falköpings KIK och Linköping Kenty DFF var en riktig rysare på Odenplan A-plan inför en publik på 225 personer. Det var en jämn match där båda lagen kämpade för att få med sig tre poäng.

Det var Linköping Kenty DFF som tog ledningen i den 15:e minuten genom Jonna Andersson, som tryckte in bollen i mål. Falköpings KIK kvitterade dock snabbt genom Rebecka Blennow i den 27:e minuten. Linköping Kenty DFF återtog ledningen i den 36:e minuten genom Sofie Gustafsson.

I den andra halvleken kämpade Falköpings KIK sig tillbaka in i matchen. I den 54:e minuten kvitterade Sophie Fredriksson för Falköpings KIK och i den 58:e minuten tog de ledningen genom Frida Billman.

Matchen präglades av intensivt spel och flera varningar delades ut till båda lagen. Linköping Kenty DFF försökte att komma tillbaka men Falköpings KIK höll undan och säkrade tre poäng med en knapp seger på 3-2.

Domare Cecilia Eriksson höll i tyglarna på ett bra och rättvist sätt under hela matchen och Assisterande domare Emma Norin och Meriam Boulos assisterade på ett excellent sätt.

Med segern klättrar Falköpings KIK i tabellen medan Linköping Kenty DFF får nöja sig med en plats på nedre halvan. En spännande match där kampen om poängen var het ända till slutsignalen.