Jönköpings Södra IF - Örgryte IS (0 - 0)
Match i Superettan 2013
Matchstart: 2013-05-13 kl 19:00
Arena: Stadsparksvallen, Jönköping
Publik: 2 026

Det var en jämn match mellan Jönköpings Södra IF och Örgryte IS på Stadsparksvallen i Jönköping. Båda lagen kämpade hårt för att ta ledningen men slutresultatet blev 0-0.

Örgryte IS gjorde det första bytet i matchen när Filip Holländer ersatte Johan Hedman efter 40 minuters spel. Men det verkade inte ge något större resultat då lagen gick in i halvtidsvilan med 0-0 på resultattavlan.

I den andra halvleken försökte Jönköpings Södra IF sätta press på Örgryte IS och skapade flera farliga chanser. Men Örgryte IS försvarade sig väl och höll nollan i hela matchen.

Jönköpings Södra IF gjorde ett byte i den 67:e minuten när Robert Gojani ersatte Dijan Vukojevic. Även Örgryte IS gjorde två byten, när Henrik Carlsson ersatte Richard Yarsuvat i den 77:e minuten och Daniel Paulson ersatte Oskar Wallén i den 90:e minuten.

Matchen blev fysisk och flera spelare drog på sig varningar. Zurab Tsiskaridze i Jönköpings Södra IF och Fredric Fendrich i samma lag fick varning, precis som Jonathan Azulay i Örgryte IS.

De 2026 åskådarna på Stadsparksvallen fick se ett aggressivt och målchansfattigt möte som blev 0-0. Jim Petersson var huvuddomare med Christian Andersson och Mark Josef som assistentdomare.