Match i Superettan 2013
Matchstart: 2013-06-14 kl 19:20
Arena: Behrn Arena
Publik: 3 803

Örebro vann en svår match mot Örgryte IS med 2 - 0 på hemmaplan på Behrn Arena i Superettan. Matchen var spännande med många chanser, men det var Örebro som kunde dra det längsta strået.

I den 55:e minuten gjorde Örebro sitt första mål genom Peter Samuelsson med assist från Patrik Haginge. Örebro fortsatte att skapa chanser men fick också deras mittfältare Samuel Wowoah utvisad i den 70:e minuten.

Örgryte IS försökte att utjämna men drogs också med en utvisning då Emil Ahdrian blev utvisad i den 70:e minuten. Trots det, fortsatte Örgryte IS att pressa men det var i stället Örebro som kunde göra det avgörande målet i den 90:e minuten genom Kalle Holmberg.

Matchen avslutades med Örebro som vinnare med 2 - 0, mycket tack vare deras starka försvar och deras skickliga mittfältare Samuel Wowoah som även fick rött kort. Publiksiffran var 3803 personer och domaren för matchen var Magnus Ahlsén med assisterande domare Albert Andersson och Mark Josef.