Match i Superettan 2013
Matchstart: 2013-06-19 kl 19:00
Arena: Nya Ullevi
Publik: 1 894

Det var en spännande match mellan GAIS och Örebro på Nya Ullevi inför en publik på endast 1894 personer. Domaren Robert Daradic hade hjälp av sina assisterande domare, Anders Böwing och Andreas Grönman på planen.

Redan efter 25 minuter tog Örebro ledningen med 1-0 genom Alhassan A Haestad Kamara. GAIS kämpade på och 9 minuter senare lyckades de kvittera genom Joel Anell med assist från Hampus Andersson. I matchminut 32, fick Ilir Berisha från Örebro varning.

Inför andra halvlek gjorde GAIS sitt första byte genom att byta in Calum Angus och ta ut Jesper Florén. Örebro valde också att byta ut Peter Samuelsson och istället sätta in William Atashkadeh i matchminut 67. GAIS valde att byta ut Richard Spong mot Malkolm Moenza i matchminut 70.

Örebro gjorde ytterligare två byten, Ayanda Nkili ut och okänd spelare in i minut 71 och Ilir Berisha ut och Erik Lund Fahlén in i matchminut 90. Matchen slutade 1-1 och båda lagen fick dela på poängen i Superettan.