Match i Superettan 2013
Matchstart: 2013-06-24 kl 19:00
Arena: Finnvedsvallen, Värnamo
Publik: 1 244

På Finnvedsvallen i Värnamo drabbade idag hemmalaget IFK Värnamo samman med gästande laget Östersunds FK i en spännande match i Superettan. Inför en publiksiffra på 1244 personer hade båda lagen chansen att ta tre viktiga poäng.
Matchen inleddes med högt tempo och båda lagen gjorde allt för att ta tag i taktpinnen. Efter sexton minuter varnades Östersunds FK för ett tufft spel, och bara tjugo minuter senare drog även hemmalaget på sig en varning.
I den 45:e minuten kom den enda målsituationen i matchen. Östersunds FK fick en frispark och den unge Isaac Shaze nickade in bollen, efter en inspark av Rasmus Lindkvist. Värnamo försökte svara men Östersund lyckades hålla undan och vinna matchen med 1-0.
Både Värnamo och Östersund bytte spelare i andra halvlek, men det hjälpte inte hemmalaget att få in en kvittering. Östersund höll bollen i laget och lyckades till slut säkra segern. Under slutminuterna fick Östersund till och med chansen att göra ytterligare mål men det blev inga fler bollar i nätet.
Med detta resultat går Östersunds FK vidare i tabellen med sina 17 poäng, medan IFK Värnamo ligger kvar på sina 13 poäng. Nästa match för båda lagen spelas den 30:e juni.