Match i Superettan 2013
Matchstart: 2013-08-07 kl 19:00
Arena: Behrn Arena
Publik: 5 133

Örebro och Jönköpings Södra IF möttes på Behrn Arena i en intensiv match som slutade 3-1 till hemmalaget. Örebro tog ledningen i den femte minuten genom Ahmed Yasin som blev fint framspelad av Shpëtim Hasani. Jönköpings Södra IF kvitterade dock efter 26 minuter när Viktor Rönneklev nätade efter en fin passning från Michael Nanchoff.

Men Örebro återtog ledningen endast fyra minuter senare då Kalle Holmberg satte 2-1 med en snygg avslutning. Under den andra halvleken fortsatte Örebro att dominera och Shpëtim Hasani satte sitt andra mål för kvällen i den 51:a minuten efter en fin passning från Ahmed Yasin.

Jönköpings Södra IF försökte kämpa sig tillbaka in i matchen genom flera byten men det hjälpte inte. Örebro höll undan och tog hem segern. Domarna hade en del att göra under matchen och delade ut flera varningar men matchen blev aldrig riktigt tuff.

Efter matchen så leder nu Örebro tabellen medan Jönköpings Södra IF ligger på en 14:e plats. Det var i alla fall underhållande och spännande fotboll för de 5133 personerna som bevistade matchen på Behrn Arena.