Ängelholms FF - Jönköpings Södra IF 2 - 2

Ängelholms FF - Jönköpings Södra IF (2 - 2)
Match i Superettan 2013
Matchstart: 2013-08-24 kl 16:00
Arena: Ängelholms IP
Publik: 585

Matchen mellan Ängelholms FF och Jönköpings Södra IF på Ängelholms IP blev en spännande tillställning med många mål och händelser.

Det var Jönköpings Södra IF som tog ledningen redan i den 7:e minuten genom Michael Nanchoff, med en assist från Robert Gojani. Bara sju minuter senare ökade Jönköpings Södra sin ledning till 2-0 genom ett mål av Michael Nanchoff, som återigen fick assist av Robert Gojani.

Ängelholms FF började dock komma tillbaka in i matchen och i den 39:e minuten reducerade Junes Barny till 2-1, med assist från Monday Samuel.

I den andra halvleken fortsatte Ängelholms FF att pressa och skapade flera farliga chanser. I den 89:e minuten lyckades de till slut kvittera till 2-2 genom ett mål av Othman El Kabir, med assist av Mikael Dahlgren.

Matchen slutade därmed oavgjort med 2-2, vilket innebar en poäng för båda lagen. En jämn och underhållande match inför hemmapubliken på Ängelholms IP, där båda lagen visade upp bra kämpainsatser.