Match i Superettan 2013
Matchstart: 2013-08-25 kl 17:00
Arena: Finnvedsvallen, Värnamo
Publik: 989

Matchen mellan IFK Värnamo och Assyriska FF på Finnvedsvallen slutade oavgjort, 2-2, efter en händelserik match på söndagseftermiddagen.

Det var hemmalaget IFK Värnamo som inledde starkast och tog ledningen i den 14:e minuten genom Alexander Vrebac, assisterad av Alhaji Kamara. Men Assyriska FF reste sig snabbt och kvitterade i den 23:e minuten genom Levon Pachajyan, assisterad av Christer Youssef.

Assyriska FF tog sedan ledningen i den 44:e minuten genom Aydin Ünsal och gick till pausvila med en 2-1-ledning. Men IFK Värnamo gav sig inte utan kvitterade i den 60:e minuten genom Dzenis Kozica.

Trots flera försök från båda lagen att göra ett segermål stod det 2-2 kvar i slutet av matchen. Publiken på Finnvedsvallen fick se en spännande match med flera målchanser åt båda håll.

Domaren Glenn Nyberg höll en god kontroll över matchen och delade ut varningar till Amin Nazari från Assyriska FF och Alhaji Kamara samt David Björkeryd från IFK Värnamo.

Totalt var det 989 åskådare som bevittnade matchen på plats. En jämn och underhållande match som slutade med en poängdelning mellan IFK Värnamo och Assyriska FF.