Matchstart: 2013-08-29 kl 19:00
Arena: Behrn Arena
Publik: 6 298

Örebro och Falkenbergs FF möttes i en spännande match på Behrn Arena på torsdag kväll. Med en publik på 6298 personer stod lagen redo att göra upp om tre poäng.

I den 20:e minuten fick Falkenbergs FF en varning när Danny Ervik gick in hårt i en duell. Bara ett par minuter senare tog Örebro ledningen genom Nordin Gerzic, som snyggt placerade in bollen bakom Falkenbergs målvakt.

Falkenbergs FF fortsatte kämpa och bytet av Niclas Eliasson i den 62:a minuten gav laget nytt liv. I den 68:e minuten lyckades de få utdelning när Victor Sköld nickade in en boll från Johan Svahn.

I den 74:e minuten fick Örebro en varning när Daniel Björnkvist gick in med för hög intensitet i en duell. Med bara 10 minuter kvar bytte Örebro ut Gerzic mot Tobias Nilsson. Örebros Samuel Wowoah fick även han en varning i den 81:a minuten.

I den 86:e minuten gjorde Falkenbergs FF sitt sista byte när Matteo Blomqvist Rydén ersatte målskytten Victor Sköld. Matchen slutade 1-1 och Örebro behöll sin position som tabellledare medan Falkenbergs FF låg kvar på tredje plats. Domarna, Magnus Ahlsén, Christian Andersson och Mark Josef, gjorde en bra insats under matchen.