Match i Superettan 2013
Matchstart: 2013-09-12 kl 19:00
Arena: Idrottsparken
Publik: 2 856

Det var en spännande match på Idrottsparken när GIF Sundsvall mötte Örgryte IS i Superettan på torsdagskvällen. GIF Sundsvall låg på plats 3 i tabellen inför matchen medan Örgryte IS kämpade i botten av tabellen.

Matchen började med ett byte för GIF Sundsvall när Dennis Olsson byttes in istället för Eric Larsson i den 13:e minuten. Bara fyra minuter senare tog GIF Sundsvall ledningen när Pa Amat Dibba satte in ett mål, assisterad av Nicklas Maripuu.

GIF Sundsvalls Adam Chennoufi fick en varning i den 29:e minuten och Örgryte IS Jakob Lindström fick en varning bara två minuter senare. Men i den 35:e minuten kvitterade Örgryte IS när George Mourad satte in bollen, assisterad av Daniel Paulson.

Andra halvlek började med ett byte för GIF Sundsvall igen, när Robbin Sellin byttes in istället för Pontus Engblom i den 61:a minuten. Det blev också ett byte för Örgryte IS när Richard Yarsuvat byttes in istället för Abdel Bouraima i den 71:a minuten.

Örgryte IS bytte även in Johan Hedman istället för Daniel Paulson i den 83:e minuten. Bara några minuter senare fick Johan Lundgren från Örgryte IS en varning för sitt spel.

I den 88:e minuten bytte GIF Sundsvall in Runar Sigurjonsson istället för Simon Helg. Adam Chennoufi fick sin andra varning i den 90:e minuten och utvisades från matchen.

Örgryte IS bytte in Oskar Wallén istället för Emil Ahdrian i den 90:e minuten men inga fler mål gjordes. Matchen slutade 1-1 på Idrottsparken med en publik på 2856 personer. Domaren Kristoffer Karlsson och assisterande domarna Conny Hugman och Pär Lindström höll en bra match.